HTML

Vélemények Facebookról

Néha te is falra mászol attól, ami Facebookon folyik? Véleményem, meglátásaim ezekkel kapcsolatban....

Friss topikok

  • Dezső Horváth: Nevetséges ez az egész ugy ahogy van. Szànalmas hogy sok ember még azt is közzéteszi mikor mit es... (2015.10.15. 05:06) Ez jobb mint az.
  • RobbeR: Azert az is megerne egy posztot, aki errol a dologrol posztot ir:D En csak szimplan leszarom az il... (2011.02.18. 11:50) Ismeretlen ismerősök
  • suzildi (törölt): Van olyan is a Facebookon, hogy ha túl sok ismerőse van bejelölve, több ezer, a keret betelt, és f... (2011.02.12. 16:46) Felhasználó típusok 3. - A fan-gyűjtő

Vannak ezek a mániákus köszönők!

Jó reggelt mindenkinek!
Szép álmokat, megyek aludni!

Ki nem szarja le? Oké, a reggeli kávémat én is netezgetés, facebookozás közben nyomom le, néha írok is ki valamit reggel, ha olyanom van. De nem olyat, hogy Jó reggelt! És főleg nem rendszeresen. Az ilyen felhasználók szoktak instant-delete-et kapni. Vagy mégsem, mert hát mindenkinek lehetnek hibái :)

Címkék: köszönés delete leszarom jó reggelt jó éjt mániákus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://facsebuk.blog.hu/api/trackback/id/tr562622704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása