HTML

Vélemények Facebookról

Néha te is falra mászol attól, ami Facebookon folyik? Véleményem, meglátásaim ezekkel kapcsolatban....

Friss topikok

  • Dezső Horváth: Nevetséges ez az egész ugy ahogy van. Szànalmas hogy sok ember még azt is közzéteszi mikor mit es... (2015.10.15. 05:06) Ez jobb mint az.
  • RobbeR: Azert az is megerne egy posztot, aki errol a dologrol posztot ir:D En csak szimplan leszarom az il... (2011.02.18. 11:50) Ismeretlen ismerősök
  • suzildi (törölt): Van olyan is a Facebookon, hogy ha túl sok ismerőse van bejelölve, több ezer, a keret betelt, és f... (2011.02.12. 16:46) Felhasználó típusok 3. - A fan-gyűjtő

Nem telik el úgy még egy hét sem, hogy újabb hülyeség ne ütné fel a fejét a Facebook-on.

Legújabb mánia a szavazás, ez jobb mint az.


Szőke haj jobb mint a barna.
A barna jobb mint a szőke.
A szőke jobb mint a fekete.
A gyümölcs jobb mint a zöldség.
 

Ez az iskola jobb, mint a másik.
Ez a színész jobb, mint a másik.

Újabb teljesen értlemetlen dolog, amivel telespammelik az üzenőfalat. És mivel nem alkalmazás, nem lehet eltüntetni, csak a felhasználó üzeneteit letiltani. Nagy csalódás szokott érni, mikor valakiről akiről azt hiszem hogy értelmesebb annál, mint hogy ilyeneket likeoljon, mégiscsak belemegy egy ilyen hülyeségbe.

Valaki mondja már meg hogy miért jók az ilyenek?


 

Címkék: spam hülyeség idióta post idegesítő like értelmetlen ez jobb mint az

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://facsebuk.blog.hu/api/trackback/id/tr22715608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezső Horváth 2015.10.15. 05:06:51

Nevetséges ez az egész ugy ahogy van. Szànalmas hogy sok ember még azt is közzéteszi mikor mit eszik stb. Nem beszélve a like-ról. Persze mikor személyes talàlkozàs van mintha egy idegen lenne az illető. Sok kapcsolat tönkre ment màr miatta.az érzelmileg és emberi tulajdonsàgokban szegényes emberek itt élik ki magukat sokféle tekintetben.
süti beállítások módosítása