HTML

Vélemények Facebookról

Néha te is falra mászol attól, ami Facebookon folyik? Véleményem, meglátásaim ezekkel kapcsolatban....

Friss topikok

  • Dezső Horváth: Nevetséges ez az egész ugy ahogy van. Szànalmas hogy sok ember még azt is közzéteszi mikor mit es... (2015.10.15. 05:06) Ez jobb mint az.
  • RobbeR: Azert az is megerne egy posztot, aki errol a dologrol posztot ir:D En csak szimplan leszarom az il... (2011.02.18. 11:50) Ismeretlen ismerősök
  • suzildi (törölt): Van olyan is a Facebookon, hogy ha túl sok ismerőse van bejelölve, több ezer, a keret betelt, és f... (2011.02.12. 16:46) Felhasználó típusok 3. - A fan-gyűjtő

Ha több, mint 10 000 like-om lesz, bemegyek a MÁV-hoz és kérek egy jegyet Budapestről - Los Angelesbe :D
http://likeolom.com/like/5234
Ez akkora poén? Most komolyan, és ráadásul 10.000 lájk-ot akar gyűjteni? Mekkora lámaság ez. Ha tényleg ennyire poénosnak hiszi magát, akkor menjen már oda, és kérdezze meg. Úgy írnak néha az ilyen ártalmatlan poénokról, mintha akkora világmegváltó lenne.

a matekból ennyit értek: blablablablablablablablablablablablablablablablablabla...*csengő*
http://likeolom.com/like/4829
És még erre büszke? Ezt inkább szégyellni kellene. Persze én sem voltam matekból kurva jó, sőt, de nem dicsekedtem vele!

Majd egyszer visszanézel és ezt mondod: "A picsába ez a lány tényleg igazán szeretett".....
http://likeolom.com/like/205
Ilyen hülyeségekkel meg tele vannak ezek az oldalak, 14-15 éves fiúcskák 2-3 heti járás után azt hiszik már kurva sokat tudnak a világról :)

Ami a legcinkebb az ilyen oldalakban, az az, mikor valaki egy hosszú szöveget akar bemásolni, de a max. karakterszámot túllépi, ezért el van vágva a szöveg, de a feltöltőt ez nem érdekli, akkor is felnyomja :D 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://facsebuk.blog.hu/api/trackback/id/tr492623308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása